Обстановката по границата е спокойна. Всичко необходимо като организация е направено,

...
Обстановката по границата е спокойна. Всичко необходимо като организация е направено,
Коментари Харесай

На границата всичко е спокойно |

Обстановката по границата е спокойна. Всичко належащо като организация е направено, в това число и включване на други структури от армията при необходимост, съобщи служебният министър председател Стефан Янев по време на посещението си в Малко Търново.

Янев уточни, че е направена организация при възможен засилен поток от афганистански бежанци. Според него вълната е неизбежна и не е почнала от скоро.

" Правим старания в най-скоро време да ремонтираме сектори и да поправяме пътища. Оградата е в положително положение. Има компрометирани сектори, само че нищо драматично. Може да се поправи за към месец. Няма потребност и от създаване на нови центрове ", изясни министър председателят.

Според служебния министър председател политическата конюнктура в страната е спокойна. Той чака от парламентарно показаните партии да създадат всичко належащо за сформиране на постоянно държавно управление.

„ Именно партиите, които с разнопосочно говорене разочароват своите гласоподаватели, ще са най-големите губещи на изборите “, заключи Янев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР